Logo Intuit
Dit project is tot stand gekomen met steun van Stichting SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van het hoger onderwijs en onderzoek. Meer informatie over SURF is te vinden op de website (www.surf.nl). Logo SURF

Talencentrum Universiteit van Leiden

Het Talencentrum / Inter Consultancy Bureau van de Universiteit Leiden is gespecialiseerd in taal-, cultuur- en communicatietrainingen voor bedrijven, overheidsinstellingen, particulieren en studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden. Er worden algemene en zakelijke taalcursussen aangeboden voor verschillende talen (Nederlands als tweede taal, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Arabisch, Chinees, Japans en Russisch), alsmede taaltrainingen op maat.

Het Talencentrum biedt ook acculturatiecursussen, trainingen intercultureel management, cursussen presenteren en debatteren, schrijfcursussen en tolk- en vertaaldiensten. De cursussen worden gegeven in klaslokalen met computer en beamers, die ook uitgerust zijn met een digitaal talenlaboratorium. Er is bovendien een zelfstudieruimte beschikbaar met moderne apparatuur waar cursisten de beschikking hebben over een grote hoeveelheid zelfstudieoefeningen.

 

Alessandra Corda - Talencentrum Universiteit van Leiden

Alessandra Corda werkt als coördinator voor ICT in het onderwijs bij de Letterenfaculteit van de Universiteit Leiden. Sinds 1 maart 2007 is ze ook coördinator van het Expertisecentrum Moderne Vreemde Talen bij het ICLON van de Universiteit Leiden. Ze is co-projectleider van INTUIT en ook plaatselijke coördinator voor het project. Klik hier voor meer informatie.

 

Terug

Nieuws

Are we still into it? - Symposium taalvaardigheid Engels en ICT

Symposium Engels en ICT, georganiseerd door INTUIT/NAP en NUT.


Teacher Blog

INTUIT docenten hebben weblogs bijgehouden. Lees over hun ervaringen!


2006,2007-INTUIT. Alle rechten voorbehouden