Logo Intuit
Dit project is tot stand gekomen met steun van Stichting SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van het hoger onderwijs en onderzoek. Meer informatie over SURF is te vinden op de website (www.surf.nl). Logo SURF

Talencentrum Rijksuniversiteit Groningen

Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt talencursussen in een groot aantal talen (o.a. Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Chinees en Japans). Er worden cursussen aangeboden voor beginnende leerdere (A1) tot gevorderder leerders (C1).

Het Talencentrum verzorgt cursussen voor studenten Letteren, Rechten, Economie, en Bedrijfskunde. Bovendien worden individuele sessies aangeboden voor medewerkers van de universiteit of voor bedrijven. Naast cursussen, verzorgt het Talencentrum op aanvraag taalvaardigheidstoetsen en taalassessments. Tot slot beschikt het Talencentrum over een vertaling- en correctiedienst,


 

Kevin Haines - Talencentrum RuG

Kevin Haines geeft Engelse les aan het Talencentrum in Groningen en coördineert de lessen Engelse taalvaardigheid voor de faculteiten Economie en Bedrijfskunde. Daarnaast volgt Kevin momenteel een postdoctorale studie in het Doctor of Education-programma aan de Universiteit van Bristol.

Voor INTUIT houdt Kevin zich vooral bezig met het gebruik van toetsen binnen een elektronische leeromgeving. De nadruk ligt hierbij vooral op het gebruik van Dialang, een diagnostische taaltoets.

 

Terug

Nieuws

Are we still into it? - Symposium taalvaardigheid Engels en ICT

Symposium Engels en ICT, georganiseerd door INTUIT/NAP en NUT.


Teacher Blog

INTUIT docenten hebben weblogs bijgehouden. Lees over hun ervaringen!


2006,2007-INTUIT. Alle rechten voorbehouden