Logo Intuit
Dit project is tot stand gekomen met steun van Stichting SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van het hoger onderwijs en onderzoek. Meer informatie over SURF is te vinden op de website (www.surf.nl). Logo SURF

De INTUIT Language Tool Box

De INTUIT Language Tool Box is een zogenaamde 'content area' in Blackboard die u toegang geeft tot taalvaardigheidstools voor Engels in de categoriën testen (assessment), oefenen (practice) en naslagwerken (reference). De Tool Box is ontwikkeld door vijf Nederlandse universiteiten en heeft als doel om geïnteresseerden eenvoudig toegang te bieden tot tools die succesvol zijn getest en gebruikt aan de betreffende universiteiten. U kunt de Tool Box in uw Blackboard omgeving integreren en indien nodig aanpassen.

Alle onderdelen die in de Tool Box staan zoals deze op de site wordt aangeboden zijn gedocumenteerd in de Tool Tips. In het linkermenu vindt u een overzicht van de categoriën, door erop te klikken gaat u naar de Tool Tips. Iedere Tool Tip omvat een beschrijving van de tool, de manier waarop de tool in het onderwijs kan worden ingezet en in hoeverre de tool aansluit bij het CEFR en bijdraagt tot een autonoom leerproces. Bij iedere Tool Tip staat ook de naam van de INTUIT-contactpersoon vermeldt, bij wie u terecht kunt als u vragen hebt. Als u meer informatie over de Tool Box wilt kunt u deze Tool Tip lezen:

Tool_Tip_Language_Tool_Box.doc

U kunt de Tool Box downloaden van onze site. Onderstaand zip-bestand biedt u de mogelijkheid de Tool Box in uw eigen Blackboardomgeving te importeren. Download het zip-bestand en volg de instructies voor het importeren die staan beschreven in het Word-document!

Zip_file_INTUIT_Language_Tool_Box.zip

Zipbestand Language Tool Box

Importinstructies_LTB.doc

Importinstructies Language Tool Box

N.B. De Language Tool Box werkt alleen in Blackboard, maar er wordt nog bekeken of er mogelijkheden zijn om de Tool Box ook op een andere manier aan te bieden.

 

 

Nieuws

Are we still into it? - Symposium taalvaardigheid Engels en ICT

Symposium Engels en ICT, georganiseerd door INTUIT/NAP en NUT.


Teacher Blog

INTUIT docenten hebben weblogs bijgehouden. Lees over hun ervaringen!


2006,2007-INTUIT. Alle rechten voorbehouden